TV

Αντωνίου: «Έχω ακυρώσει παράσταση για την ΑΕΚ, φρίκη να μην μπορείς να πας στο γήπεδο»

Ο Αντώνης Αντωνίου για ακόμα μια φορά εκδήλωσε την αγάπη του για την ΑΕΚ και μίλησε για τη φορά που ακύρωσε παράσταση προκειμένου να δει ματς της αγαπημένης του ομάδας.

Την… τρέλα του για την ΑΕΚ επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ο Αντώνης Αντωνίου.

Ο γνωστός ηθοποιός και λάτρης του «δικέφαλου» βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα Ασίκη, με τους παρουσιαστές να τον υποδέχονται με τον ύμνο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, η Τζένη Μελιτά σχολίασε την επιλογή, με τον Αντωνίου να συμφωνεί γελώντας.



«Έχω αναβάλει μια παράσταση. Δεν θα το ξανακάνω. Το έκανα μια φορά. Είναι φρίκη να μην μπορείς να πας στο γήπεδο. Είναι πολύ κακό συναίσθημα να θες να βρεθείς κάπου αλλά να έχεις ιερή υποχρέωση να είσαι κάπου αλλού», ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης για την αγαπημένη του ομάδα.

Όσο για το αν είδε Μουντιάλ, είπε: «Από όταν αποκλείστηκε η Βραζιλία είδα μόνο τον τελικό. Τσαντίστηκα πολύ, σαν να έχασε η ΑΕΚ. Είμαι Βραζιλία και ΑΕΚ».

Για το καινούριο γήπεδο της ΑΕΚ –όπου βρέθηκε και ως παρουσιαστής των εγκαινίων μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη- είπε: «Είναι υπέροχο. Συγκινείσαι, δακρύζεις, σκέφτεσαι, ονειρεύεσαι, παλεύεις, είναι σπουδαίο πράγμα. Ανεξάρτητα από την ομάδα που είστε, να πάτε. Είναι σπουδαίο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x