Gossip

Αντζελίνα Τζολί: Ερωτικό ραντεβού με δισεκατομμυριούχο περιβαλλοντολόγο

Σε νέα σχέση η Αντζελίνα Τζολί; Εθεάθη μαζί με τον δισεκατομμυριούχο περιβαλλοντολόγο Ντέιβιντ Μάγερ ντε Ρόθσιλντ.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο δισεκατομμυριούχος περιβαλλοντολόγος, Ντέιβιντ Μάγερ ντε Ρόθσιλντ, απόλαυσαν μαζί ένα γεύμα. Η 47χρονη ηθοποιός και ο 44χρονος Βρετανός περιβαλλοντολόγος εθεάθησαν να φεύγουν από το Nobu στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας την περασμένη Πέμπτη. Το «Page Six» ανέφερε ότι η έξοδος διήρκεσε τρεις ώρες.

Η Τζολί απαθανατίστηκε να βγαίνει από το μαγαζί με ένα μαύρο φόρεμα που είχε κοψίματα στο πλάι. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και ασορτί γυαλιά ηλίου.

Η έξοδος της Τζολί με τον Μάγερ ήρθε μήνες μετά την ανακοίνωση της σταρ ότι αποχωρεί από τον ρόλο της ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες τον Δεκέμβριο.

«Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου τα επόμενα χρόνια για να στηρίξω τους πρόσφυγες και άλλους εκτοπισμένους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα να εργαστώ με διαφορετικό τρόπο, για να στηρίξω τους πρόσφυγες».

Μια πηγή κοντά στην ηθοποιό δήλωσε στο «People» ότι η Τζολί «αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ώστε να μπορεί να αφιερώσει περισσότερες από τις προσπάθειές της στην υποστήριξη ομάδων, που καθοδηγούνται από εκείνους που πλήττονται πιο άμεσα από τις συγκρούσεις, για να τους βοηθήσει να υψώσουν τη φωνή τους». Έχει συνεργαστεί με οργανώσεις όπως το Ίδρυμα MJP στην Καμπότζη, το οποίο ίδρυσε το 2003.

«Θα είναι πιο αποτελεσματική ως ξένη», πρόσθεσε η πηγή. «Πάντα ήταν έτσι και περισσότερο με τους ανθρώπους παρά με το σύστημα».

Η Τζολί είχε συνεργαστεί με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες από το 2001 και διορίστηκε ειδική απεσταλμένη το 2012.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x