Παράξενα

Πήραν κλήση για υπερβολική ταχύτητα ενώ βρίσκονταν σε... άλλη χώρα και το αμάξι σε πάρκινγκ!

Απίθανο περιστατικό στην Αγγλία, με ένα ζευγάρι να επιστρέφει από τις διακοπές του και να βρίσκει μία κλήση για υπερβολική ταχύτητα - ενώ το αυτοκίνητό τους ήταν σε πάρκινγκ.

Ξινές βγήκαν οι διακοπές για ένα ζευγάρι από το Μάντσεστερ, καθώς όταν επέστρεψε από 13 ημέρες χαλάρωσης στην Ισπανία, βρήκε μία κλήση για υπερβολική ταχύτητα...

Το παράξενο της υπόθεσης ήταν ότι ενώ οι δύο Βρετανοί απουσίαζαν μεταξύ 3 και 16 Αυγούστου, η κλήση ήταν για παράβαση που είχε καταγραφεί στις... 5 του μήνα!

Όντως, το αυτοκίνητό τους, είχε εντοπιστεί από τις κάμερες της τροχαίας να υποπίπτει στην εν λόγω παράβαση σε δρόμο 16 χιλιόμετρα μακριά από το πάρκινγκ του αεροδρομίου, όπου το είχαν αφήσει!

«Ήξερα ότι πιθανότατα θα έπαιρναν το αυτοκίνητο για να το μεταφέρουν σε κάποιες πιο ασφαλείς εγκαταστάσεις, όχι όμως ότι θα έτρεχαν με αυτό τόσο μακριά από το αεροδρόμιο» σχολίασε ο Γκάρι Θόρμπερν, που αναμενόμενα έχει ζητήσει εξηγήσεις από την εταιρεία φύλαξης αυτοκινήτων, ενώ έχει ενημερώσει την αστυνομία για την περίπτωση.

Μέχρι τώρα πάντως, άκρη για το τι συνέβη δεν έχει βγει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x