Games

Αγορά συνδρομών με in-game gold για το World of Warcraft

Οι πρώτες ανακοινώσεις έχουν γίνει εδώ και αρκετούς μήνες όμως η Blizzard Entertainment αρχίζει σιγά σιγά να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της.

Οι πρώτες ανακοινώσεις έχουν γίνει εδώ και αρκετούς μήνες όμως η Blizzard Entertainment αρχίζει σιγά σιγά να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της. Σύντομα λοιπόν θα μπορείτε να αγοράζετε “χρόνο” για να παίξετε WoW με in game gold.

Η διαδικασία έχει μερικά βήματα καθώς θα μπορείτε να αγοράζετε WoW Tokens με πραγματικό χρήμα (μέσω του Auction House) και στη συνέχεια να τα πουλήσετε για in game gold σε άλλους παίκτες.

Ο παίκτης που αγόρασε από εσάς το WoW Token μπορεί να το εξαργυρώσει και να λάβει συνδρομή 30 ημερών. Το Token μένει “κλειδωμένο” στον παίκτη που το αγόρασε, ενώ το ποσό που θα απαιτείται για κάθε WoW Token (σε gold) δεν θα είναι σταθερό.

Η Blizzard Entertainment υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο token δημιουργήθηκε ώστε οι παίκτες με πολύ περισσευούμενο gold να μπορούν να έχουν κάποιο πιο ουσιαστικό όφελος. Ταυτόχρονα προσπαθεί να απομακρύνει όσους “δραστηριοποιούνται” σε gold farming κ.λπ.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x