Κινηματογράφος

Άλεκ Μπάλντγουιν: Ξέσπασε σε λυγμούς σε συνέντευξη μιλώντας για το δυστύχημα στα γυρίσματα ταινίας

Ο Άλεκ Μπάλντγουιν δεν συγκράτησε τα δάκρυά του σε συνέντευξη που έδωσε για το θλιβερό συμβάν της ακούσιας δολοφονίας μιας γυναίκας στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε και σκότωσε τη βοηθό σκηνοθέτη, έδωσε ο Άλεκ Μπάλντγουιν. Μιλώντας στο ABC και το show του ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Στεφανόπουλου, ο 63χρονος ηθοποιός ξέσπασε σε λυγμούς.

«Αυτό που έγινε είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί ποτέ! Δεν τράβηξα τη σκανδάλη! Ποτέ δεν θα έστρεφα ένα όπλο σε άνθρωπο και θα τραβούσα τη σκανδάλη! Κάποιος έβαλε μια κανονική σφαίρα μέσα στο όπλο, μια σφαίρα που δεν έπρεπε να βρίσκεται καν στο σετ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο teaser της συνέντευξης που θα προβληθεί την Πέμπτη ο Άλεκ Μπάλντγουιν.

Υπενθυμίζεται πως τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν οριστικά, ο ίδιος ο ηθοποιός αποφάσισε να απέχει από την υποκριτική αναζητώντας βοήθεια και ηρεμία, ενώ οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς, 42χρονη μητέρα ενός παιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x