Παράξενα

Αλιγάτορας κυκλοφορούσε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι

Με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι κυκλοφορούσε ένας αλιγάτορας στις ΗΠΑ, με το άτυχο ζώο να εντοπίζεται τελικά και να οδηγείται σε ευθανασία, μιας και ήταν σοβαρά τραυματισμένο.

Αντιμέτωπος με μια πραγματικά... περίεργη εικόνα ήρθε ένας άνδρας στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κατά την επίσκεψή σου του σε ποτάμι της περιοχής. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στο σημείο, είδε να περνάει μπροστά τους ένας αλιγάτορας που είχε καρφωμένο στο κεφάλι του ένα μαχαίρι!

Αμέσως έπιασε το κινητό του, έβγαλε φωτογραφία, την ανέβασε στα social media και έγινε viral. Έτσι οι αρχές κινητοποιήθηκαν με σκοπό να βρουν το τραυματισμένο ζώο και το βοηθήσουν. Έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να το εντοπίσουν και να το αιχμαλωτίσουν, όμως λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, προχώρησαν σε ευθανασία.

Φυσικά δεν θα... περάσει έτσι αυτό από την τοπική αστυνομία μιας και οι νόμοι εκεί είναι τρομερά αυστηροί σχετικά με τους αλιγάτορες. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ενοχλήσει, πειράξει, χτυπήσει ή σκοτώσει το επιβλητικό αυτό ζώο, εκτός από όσους παίρνουν νόμιμη άδεια για το κυνήγι του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x