Κινηματογράφος

«Πετσοκομμένος» ο χρόνος της Άμπερ Χερντ στο Aquaman 2 λόγω της υπόθεσης Ντεπ

Η Άμπερ Χερντ εμφανίζεται για λιγότερο από δέκα λεπτά στη δεύτερη ταινία του Aquaman, σύμφωνα με δημοσίευμα και ο λόγος είναι προφανής.

Τις συνέπειες της πτώσης της δημοτικότητάς της λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Τζόνι Ντεπ και όσα κατηγορείται ότι του έκανε αρχίζει να βιώνει, όπως φαίνεται, η Άμπερ Χερντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η 36χρονη ηθοποιός εμφανίζεται στη δεύτερη ταινία του Aquaman για λιγότερο από δέκα λεπτά, παρότι στην πρώτη ταινία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως η σύντροφος του σούπερ ήρωα.

Τα γυρίσματα για το «Aquaman and the Lost Kingdom» έχουν ολοκληρωθεί από τον Ιανουάριο, αλλά φαίνεται πως στο μοντάζ έπεσε αρκετό «ψαλίδι» στο χρόνο της Άμπερ Χερντ, η οποία μόνο καλή εικόνα δεν έχει προς τα έξω μετά από όσα έχουν βγει στην επιφάνεια στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν δεν την ανέφερε καν σε κάποιες αναρτήσεις που έκανε στα social media για την επερχόμενη ταινία, ενώ και η ίδια δεν έχει προμοτάρει καθόλου τη συμμετοχή της σε αυτή.

Οι fans του Τζόνι Ντεπ έχουν ζητήσει την ακύρωση της συμμετοχής της Άμπερ Χερντ στη συνέχεια του Aquaman και το διαδικτυακό αυτό έτοιμα έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από δύο εκατομμύρια υπογραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x