Παράξενα

Ανατριχιαστικό μήνυμα σε παλιά κούκλα βρήκε σε τοίχο νέος ιδιοκτήτης σπιτιού

Ο νέος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο Λίβερπουλ βρήκε σε ένα κούφιο σημείο του τοίχου μια παλιά κούκλα με ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Ιστορία βγαλμένη από σενάριο θρίλερ φέρνει στην επιφάνεια η Liverpool Echo. Νέος ιδιοκτήτης σπιτιού στο Λίβερπουλ εντόπισε σε ένα κούφιο σημείο του τοίχου μια παλιά κούκλα, η οποία έφερε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

«Αγαπητέ αναγνώστη/νέε ιδιοκτήτη του σπιτιού, σε ευχαριστώ που με ελευθέρωσες! Με λένε Έμιλι, οι πρώτοι ιδιοκτήτες μου ζούσαν σε αυτό το σπίτι το 1961. Δεν μου άρεσαν κι έτσι έπρεπε να τους ξεφορτωθώ. Όλη την ώρα τραγουδούσαν, με αηδίαζαν. Αποφάσισα να τους μαχαιρώσω μέχρι θανάτου. Ελπίζω να έχεις κι εσύ μαχαίρια. Εύχομαι καλό ύπνο», ανέφερε το μήνυμα.

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης παραδόξως δεν «σκιάχτηκε», αλλά κόντρα στα καλέσματα των φίλων του να πουλήσει το σπίτι και να το βάλει στα πόδια, κατάλαβε πως μάλλον επρόκειτο για φάρσα. Ο μεσίτης που πούλησε το σπίτι είπε ότι είχε γίνει ολική ανακαίνιση πέντε χρόνια πριν και προφανώς κάποιος τοποθέτησε την κούκλα για αστείο.

«Για να είμαι ειλικρινής, το βρήκα ξεκαρδιστικό. Μάλλον κι εγώ θα έκανα κάτι τέτοιο. Κατάλαβα πως ήταν φάρσα από το χαρτί του μηνύματος, που είναι καινούριο», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x