TV

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έπεσα από τα σύννεφα με όσα άκουσα όταν βγήκα»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για όλα τα θέματα του Survivor.

Η Άννα Μαρία Βέλλη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ και ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά πως η σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη είναι φιλική. Μάλιστα δεν έκρυψε πως εξεπλάγη δυσάρεστα με όσα είδε ότι είχαν ειπωθεί για εκείνη στο διάστημα παραμονής της στο Survivor.

«Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν και προσπαθούσα πάντα να μην προκαλώ. Δεν μπήκα στο Power of Love για να δώσω δικαίωμα, ούτε μπήκα σε ένα παιχνίδι που ήταν ο πρώην μου. Είμαι δοτική και εκδηλωτική με τους ανθρώπους που νιώθω κοντά μου. Την ίδια συμπεριφορά με το Νίκο είχα και απέναντι στον Τζέιμς, αλλά και με τη Μαριαλένα. Ο Νίκος με κράτησε πολλές στιγμές όταν ζορίστηκα, μου στάθηκε πολύ και μπορεί κάποια φορά να κοιμόμασταν μούρη με μούρη, όπως έγινε και με άλλους παίκτες», ανέφερε.

«Σαφώς όταν βλέπεις 3 ώρες από όλο το 24ωρο δεν μπορείς να δεις το 100% της Άννας Μαρίας. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου αλλά το πως προβλήθηκε ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Αυτό που προβάλλεται και βλέπετε εσείς δεν είναι η Άννα Μαρία, είναι και προϊόν μοντάζ αλλά και κάποιο κομμάτι του χαρακτήρα μου. Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά που άκουσα όταν βγήκα. Έχω καλή σχέση με τον μπαμπά μου και ξέρω ότι δυσκολεύτηκε πολύ να κρατηθεί σε πολλές καταστάσεις. Είμαι το παιδί του. Ευτυχώς βγαίνοντας από το παιχνίδι το κλίμα για μένα άλλαξε όπως άλλαξε και για τους φίλους μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό. Νομίζω ότι η δουλειά μου είναι σε ένα πολύ μεγάλο μέρος το μοντάζ, δυστυχώς στο συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορούσα να πλάσω εγώ την εικόνα μου. Εγώ αυτό που παρατηρώ βλέποντας την πορεία του παιχνιδιού είναι ότι γυρνάει το κλίμα σε όλους τους παίκτες. Γενικότερα αισθάνομαι ότι αδικήθηκα πολύ περισσότερο από εσάς, από τις εκπομπές», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x