Ψυχαγωγία

Απίστευτο: Ο κωμικός Louis CK θα κάνει παράσταση στο Κίεβο!

Ο Louis CK είχε προγραμματίσει παραστάσεις στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στο Κίεβο βάλλεται όπως και άλλες πόλεις της Ουκρανίας. Το κοινό ενημερώθηκε πως δεν θα υπάρξει αναβολή των show.

Την ώρα που η Ουκρανία βάλλεται από τη Ρωσία και ο κόσμος τρέχει να σωθεί, ο Louis CK ετοιμάζεται για τις παραστάσεις του στο Κίεβο. Ο Αμερικανός stand up comedian είχε προγραμματίσει εμφανίσεις στις 25 και 26 Φεβρουαρίου και παρότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα φαινόταν λογικό αυτές να αναβληθούν ή ματαιωθούν, το κοινό ενημερώθηκε πως οι παραστάσεις θα γίνουν κανονικά!

Ο 54χρονος κωμικός, που το 2017 είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και είδε την καριέρα του να πέφτει στα τάρταρα, έχει επιχειρήσει τους τελευταίους μήνες την επιστροφή με αρκετές παραστάσεις εκτός ΗΠΑ (εμφανίστηκε και στην Ελλάδα). Έγινε γνωστός για τα έξυπνα πλην όμως όχι «εύπεπτα» για όλο το κοινό κείμενά του, ενώ στις παραστάσεις του συνηθίζει να απαιτεί από το κοινό να παραδίδει τα κινητά του για να μην βιντεοσκοπείται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x