TV

Αποκάλυψη Χανταμπάκη στον ΣΠΟΡ FM: «Αποχώρησα με 86% από το Survivor»!

Στην αποκάλυψη ότι αποχώρησε με ποσοστό 86% από το Survivor ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είναι ο πρώτος καλεσμένος στη δεύτερη μέρα του πάρτι του ΣΠΟΡ FM 94,6 στην παραλία «Αστέρας Γλυφάδας».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πρώτος καλεσμένος – έκπληξη στο πάρτι του ΣΠΟΡ FM 94,6 στην παραλία «Αστέρας Γλυφάδας».

Ο Γιώργος Σπανομανώλης ρώτησε τον πρώην παίκτη του Survivor για τα άτομα που βλέπει να φτάνουν στον μεγάλο τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με τον παρουσιαστή και μοντέλο να απαντάει:

«Ο κόσμος έχει τα δικά του κριτήρια και αποφασίζει. Εμείς ζούμε μία κατάσταση και ο κόσμος αποφασίζει με αυτά που βλέπει στην τηλεόρασή του. Εγώ, για παράδειγμα, αποχώρησα με 86% από το παιχνίδι».

«Ετοιμάζουμε μία εκπομπή στον ΣΚΑΪ, έχουμε μία καλή συνεργασία. Το είχαμε σκεφτεί πριν μπω στο παιχνίδι και λόγω της συμμετοχής μου στο Survivor, πήγαν πίσω τα γυρίσματα. Είναι μία εκπομπή που χωρίζεται σε ενότητες, με δικό μας πρωτογενές υλικό. Έχει να κάνει με παιδιά, οικογένεια. Είναι μία εκπομπή μία φορά την εβδομάδα. Διακοπές δεν νομίζω φέτος το καλοκαίρι. Ήταν λίγο διακοπές το Survivor, αν και δεν με συμφέρει που με ακούει η γυναίκα μου», πρόσθεσε ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x