Μουσική

Άσχημη πτώση για τον Post Malone επί σκηνής-Έπεσε σε «τρύπα» και χτύπησε τα πλευρά του

Ο ράπερ ξαφνικά έπεσε μέσα σε ένα άνοιγμα που υπήρχε στο stage με αποτέλεσμα να διακοπεί η συναυλία του για ένα τέταρτο. Έπειτα κατάφερε να συνεχίσει να τραγουδάει, παρά τον πόνο.

Ένα σοβαρό απρόοπτο συνέβη στη συναυλία του Post Malone, με τον διάσημο ράπερ να πέφτει σε μια «τρύπα» επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Ο καλλιτέχνης τραγουδούσε στο Enterprise Center του Σεντ Λούις όταν ξαφνικά έπεσε μέσα σε ένα άνοιγμα που υπήρχε στο stage με αποτέλεσμα να διακοπεί η συναυλία του για ένα τέταρτο.

Αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο ράπερ κατάφερε να συνεχίσει τη συναυλία κι ενώ ζητούσε επανειλημμένα συγγνώμη.

«Εκείνη τη στιγμή από τη δική μου οπτική γωνία, φαινόταν σαν να σωριάστηκε στη σκηνή, πιάνοντας τη μέση του στήθους του», είπε ο Cantrell. «Μπορούσες να δεις στο πρόσωπο και το σώμα του πόσο πονούσε και τότε ήταν που κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό. Τα πόδια του έτρεμαν από τον πόνο», δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους της συναυλίας.

Όπως ξεκαθαρίστηκε αργότερα, η «τρύπα» στη σκηνή υπάρχει σε κάθε συναυλία του για να ανεβαίνει η ακουστική του κιθάρα, αλλά αυτή τη φορά έμεινε ακάλυπτη.

Σε βίντεο που δημοσίευσε αργότερα από το νοσοκομείο τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x