Μουσική

Αθηνά Live: Ο Στέλιος Κρητικός παρουσιάζει τη «Λίμνη των Κύκνων»

Ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ με πρωτότυπο κείμενο, μουσική, χορό και τραγούδι, ξεδιπλώνει την ιστορία της πασίγνωστης Λίμνης Των Κύκνων.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ με πρωτότυπο κείμενο, μουσική, χορό και τραγούδι, ξεδιπλώνει την ιστορία της πασίγνωστης Λίμνης Των Κύκνων! Από την Κυριακή 19/11 και κάθε Κυριακή ως τις 31/12!

Με πολύ σεβασμό στο σπουδαίο έργο που αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε, το μεταφέρουμε επί σκηνής σε ένα από τα πιο δύσκολα είδη θεάτρου, το μιούζικαλ. Ο Στέλιος Κρητικός μετά από 25 χρόνια παρουσίας ως ηθοποιός, παρουσιαστής, δημιουργός, συγγραφέας, διασκεδαστής και έχοντας υπηρετήσει όλα τα είδη θεάτρου, απο το δράμα ως την κωμωδία, το Μιούζικαλ και την Επιθεώρηση, επιστρέφει επί σκηνής στη μεγάλη του αγάπη, το παιδικό θέατρο, για το οποίο έχει γράψει, διασκευάσει και συμμετάσχει σε αμέτρητες παραστάσεις.

Φέτος επιλέγει μια ομάδα νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών, ανάμεσα τους και οι δύο γιοι του, και μαζί τους πραγματοποιεί την πρώτη συνεργασία με τη θεατρική σκηνή του ‘’ΑΘΗΝΑ΄ Live’’ σε μια παράσταση που τα έχει όλα!

Θέατρο, χορό, τραγούδι, μαγικά κόλπα , γέλιο, αγωνία, έκπληξη και που θα ενθουσιάσει όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους!

Παίζουν: Εμμανουέλα Διασάκου- Ιωάννα Καραθανάση- Κωνσταντίνα Κάτση- Αντονέλλα Κουέγιαρ- Άρης Κρητικός- Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός- Στέλιος Κρητικός.

Σκηνοθεσία: Στέλιος Κρητικός

Μουσική : Κωνσταντίνος Παγιάτης

Χορογραφία: Κάτια Παπαδοπούλου

Σκηνικά: Γιάννης Αθανασιάδης

Κοστούμια: Celebrity Skin

Οργάνωση Παραγωγής: Μπάμπης Χριστόγλου

ΑΘΗΝΑ΄ Live: Λ. Ποσειδώνος 3- Παραλία Μοσχάτου- Ν. Φαλήρου Τηλ. 2104813605

Κλείστε το εισιτήριό σας.


Αθηνά Live: Η «Λίμνη των Κύκνων» από τον Στέλιο Κρητικό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x