Μουσική

Γερμανός-Τσακνής στο Αθηνά Live: «Κάθε πράμα στον καιρό του»

Όταν ανάμεσα σε δυο καταξιωμένους καλλιτέχνες, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση - και όχι μόνο στο επίπεδο της τέχνης τους, η συνεύρεσή τους στη σκηνή, ήταν θέμα χρόνου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Όταν ανάμεσα σε δυο καταξιωμένους καλλιτέχνες υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση - και όχι μόνο στο επίπεδο της τέχνης τους, η συνεύρεσή τους στη σκηνή, ήταν θέμα χρόνου. Ο Βαγγέλης το αποτύπωσε εύστοχα μέσα από το καινούργιο τραγούδι του, με το στίχο που είναι και ο τίτλος της παράστασης: «Κάθε πράμα στον καιρό του».

Ήρθε ο καιρός, λοιπόν, να απολαύσουμε τους δύο δημιουργούς επί σκηνής. Η αρχή της φετινής τους συνεργασίας ξεκινάει από το φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής “ΑΘΗΝΑ΄ Live” (μέσα στο Ωδείο Τέχνης του Γιώργου Φακανά).

Τι έκπληξη να περιμένουμε λοιπόν, πέρα από τις διαχρονικές επιτυχίες και τα αγαπημένα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών, παιγμένα και «πειραγμένα» από μια υπέροχη μπάντα;

Καμία! Η έκπληξη βρίσκεται στη συνεύρεσή τους επί σκηνής. Μπορεί να άργησε κάπως... αλλά είπαμε: «κάθε πράμα στον καιρό του».

Παραστάσεις: Σάββατο 4 και 11 Νοεμβρίου 2023 ΩΡΑ: 21.30

ΑΘΗΝΑ΄ Live: Λ. Ποσειδώνος 3 – Παραλία Μοσχάτου- Ν. Φαλήρου
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210-4813605

Αθηνά Live: «Κάθε πράμα στον καιρό του»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x