Παράξενα

Έκοψαν 190€ από μισθό υπαλλήλου επειδή ασχολούταν με το κινητό του εν ώρα βάρδιας

Η ιδιοκτήτρια ενός μπαρ στην Αυστραλία έκοψε 190€ από μισθό υπαλλήλου επειδή εκείνος ασχολούταν με το κινητό του κατά τη διάρκεια της βάρδιας του.

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ένας υπάλληλος μπαρ στην Αυστραλία, που είδε να του... κόβονται 190€ από τον μισθό του με την αιτιολογία ότι ασχολούταν με το κινητό του κατά τη διάρκεια της βάρδιας του!

Ο υπάλληλος του μαγαζιού που βρίσκεται στη Μελβούρνη δούλεψε στις 2 Ιανουαρίου (ημέρα αργίας στη χώρα) αλλά είδε το ποσό να αφαιρείται από το ημερομίσθιό του, το οποίο ανερχόταν στα 344€ για εννέα ώρες - ή 537 δολάρια Αυστραλίας.

Στην απόδειξη πληρωμής, κάτω από το ποσό που έχασε, αναφερόταν ως αιτιολογία η χρήση κινητού για πάνω από πέντε ώρες, με τον νεαρό να παραιτείται εντέλει από το μπαρ και να σχολιάζει πως «δεν είναι δίκαιο, χρησιμοποίησα το τηλέφωνο όταν δεν είχε πελάτες, είναι νόμιμο αυτό;»

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης απάντησε πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές για το εν λόγω ζήτημα αλλά δεν είχε συμμορφωθεί...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x