Παράξενα

Κατηγορείται ότι πήγε να πατήσει με το αυτοκίνητο τον σύντροφό της επειδή της έφαγε μια πατάτα

Μία απίστευτη υπόθεση εκδικάζεται στην Αυστραλία, όπου μία γυναίκα κατηγορείται ότι επιχείρησε να χτυπήσει με το αυτοκίνητο τον σύντροφό της για μία... πατάτα!

Η κίνηση ενός Αυστραλού να φάει μία από τις πατάτες της συντρόφου του αποδείχτηκε επικίνδυνη για τη ζωή του, με τον Μάθιου Φιν να την κατηγορεί ότι επιχείρησε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο!

Ο άντρας ισχυρίζεται πως βρισκόταν στο όχημα της γυναίκας και εκείνη εξοργίστηκε και του ζήτησε να κατέβει από το όχημα όταν έφαγε την πατάτα.

«Δεν έπρεπε να την πάρω, νόμιζα ότι είχε τελειώσει» ανέφερε ο Φιν, κατά τον οποίο η Σάρλοτ Χάρισον προσπάθησε να τον χτυπήσει με το Subaru της αμέσως μετά.

Από την πλευρά της 42χρονης, αναφέρεται πως εκείνη έσπευσε να πάρει με το αμάξι τον σύντροφό της επειδή εκείνος την κάλεσε και της είπε πως δεν ένιωθε καλά, με αποτέλεσμα να θελήσει να τον πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, στον δρόμο, εκείνος την χτύπησε και της ζήτησε να τον αφήσει να κατέβει, με τη γυναίκα να επιχειρεί να κάνει αναστροφή προκειμένου να κατευθυνθεί στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα αλλά συγκρούεται με διερχόμενο αυτοκίνητο.

«Δεχόμαστε ότι στο βίντεο που υπάρχει από κάμερα στο σημείο φαίνεται σαν να προσπάθησε να τον χτυπήσει» ανέφερε η υπεράσπιση της Χάρισον, η οποία αναφέρει πως το όλο περιστατικό έγινε όταν κατά λάθος πάτησε γκάζι αντί για φρένο κάνοντας αναστροφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x