TV

Πέθανε στα 49 ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον πράσινο Power Ranger-Πιθανότατα αυτοκτόνησε

Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, που είχε υποδυθεί τον πράσινο Power Ranger, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 49. Πιθανότατα αυτοκτόνησε.

Απεβίωσε μόλις στα 49 του χρόνια ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ. Ο εκλιπών είχε γίνει γνωστός ενσαρκώνοντας τον πράσινο Power Ranger στη δημοφιλέστατη σειρά για παιδιά της δεκαετίας του 1990. Μετά από ένα διάλειμμα στην παρουσία του στη σειρά, επέστρεψε παίζοντας τον ρόλο του λευκού Power Ranger.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν πληροφορίες πως αυτοκτόνησε, καθώς ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε προ τεσσάρων μηνών η σύζυγός του, Τάμι Φρανκ, κατηγορώντας τον για απιστία.

Είχαν παντρευτεί το 2003 και μαζί είχαν αποκτήσει μία κόρη που τώρα είναι 18 ετών, ενώ νωρίτερα, ο ίδιος είχε έναν ακόμη γάμο και είχε αποκτήσει ακόμη τρία παιδιά.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αναπαύσου εν ειρήνη. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που χάσαμε ένα ακόμη μέλος της ξεχωριστής μας οικογένειας», ανέφερε ο Γουόλερ Τζόουνς, άλλος συμπρωταγωνιστής του ως μαύρος Power Ranger.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x