Gossip

Έγκυος η Βίκυ Κάβουρα, η σύντροφος του Γιώργου Τζαβέλλα

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Βίκυ Κάβουρα, η οποία εδώ και ενάμιση χρόνο είναι μαζί με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα.

Γνωστή έγινε η εγκυμοσύνη της Βίκυς Κάβουρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, όπως αποκάλυψε η Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, είναι έγκυος από τον Γιώργο Τζαβέλλα, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο.

«Το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει», ανέφερε η παρουσιάστρια για το ευτυχές γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Μάιο, όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και μετά το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Ένωσης» βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόντουσαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, ενώ η ηθοποιός είχε βρεθεί και νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο για να δει από κοντά τις προσπάθειες του αγαπημένου της στο γήπεδο.

ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση του Τζαβέλλα με Κάβουρα

Δείτε τις φωτογραφίες από το πρακτορείο ΙΝΤΙΜΕ

ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση του Τζαβέλλα με Κάβουρα

ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση του Τζαβέλλα με Κάβουρα

ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση του Τζαβέλλα με Κάβουρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x