TV

«Βόμβα» στο Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς, κλάματα από Νίκο (video)

Εξέλιξη-σοκ για το Survivor!

Το συμβούλιο του νησιού στο Survivor έκρυβε μια ανακοίνωση-«βόμβα». Ο Τζέιμς Καφετζής λίγο μετά την ψηφοφορία, που έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση μετά τον Κόρο τον ίδιο και τη Μαριαλένα, έκανε γνωστό πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο 24χρονος Ροδίτης δήλωσε πως ένιωθε πως έχει χάσει τον εαυτό του και το μυαλό του στο παιχνίδι, κάτι που σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα στη μέση του, τον οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει το παιχνίδι επιβίωσης. Ο Νίκος Μπάρτζης έβαλε τα κλάματα για την απόφαση του φίλου του, την οποία γνώριζε εκ των προτέρων. «Σέβομαι την απόφασή του, θέλω να είναι καλά και θα τα πούμε έξω», ανέφερε.

«Δεν περίμενα να φτάσω μέχρι εδώ, για μένα πέντε μήνες είναι αρκετοί. Έχω κερδίσει το έπαθλο, το έπαθλό μου είναι η φιλία μου με το Νίκο. Θα τον στηρίζω απέξω», τόνισε με τη σειρά του ο Τζέιμς.

Μετά την απόφαση του Τζέιμς, η διαδικασία ψηφοφορίας για αυτή την εβδομάδα ακυρώθηκε κι έτσι δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση, με τον Κόρο και την Μαριαλένα να παραμένουν στο παιχνίδι.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού:











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x