Παράξενα

«Θείε, ακούς;»: Τύπισσα πήγε με νεκρό (!) άνθρωπο στην τράπεζα για να πάρει δάνειο

Μία Βραζιλιάνα συνελήφθη αφότου πήγε σε τράπεζα μαζί με το πτώμα εντός άνδρα προκειμένου να πέρει δάνειο...

Δεν χωράει ο νους την είδηση που μας έρχεται από τη Βραζιλία, όπου μια γυναίκα πήγε σε τράπεζα να ζητήσει δάνειο μαζί με το πτώμα ενός άντρα!

Η Έρικα ντε Σόουζα Βιέιρα Νούνες μπήκε στο υποκατάστημα του τραπεζικού ιδρύματος μαζί με έναν 68χρονο σε αναπηρικό καροτσάκι, από τον οποίον ζητούσε να υπογράψει προκειμένου να της δοθεί δάνει ύψους 3.400 δολαρίων.

«Θείε, ακούς;» ρώτησε σε κάποιο σημείο η γυναίκα, που εξηγούσε στο νεκρό άνθρωπο (!) ότι «πρέπει να υπογράψεις, αν δεν υπογράψεις δεν θα το πάρω, δεν γίνεται να υπογράψω εγώ για σένα. Υπόγραψέ το για να μην μου δώσεις κι άλλους πονοκεφάλους, δεν αντέχω άλλο».

Όταν ο υπάλληλος της τράπεζας επεσήμανε πως ο άντρας δεν φαίνεται καθόλου καλά, η γυναίκα αποκρίθηκε ότι «έτσι είναι, δεν μιλάει».

Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι της τράπεζας κάλεσαν την αστυνομία, που εξακρίβωσε ότι ο 68χρονος ήταν νεκρός για ώρες πριν την επίσκεψη στο υποκατάστημα, με τη γυναίκα να συλλαμβάνεται.

Για την ώρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει καν το αν είναι όντως ανιψιά του θανόντος η Νούνες, η οποία αντιμετωπίζει όπως και να ‘χει κατηγορίες για απάτη και κακομεταχείριση σορού...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x