Παράξενα

Έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Σαουθάμπτον, τώρα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος πορνοστάρ

Παρότι είχε τα φόντα να γίνει ποδοσφαιριστής, ο Ντάνι Μάουντεν προτίμησε να ασχοληθεί με το ερωτικό σινεμά και μάλλον δεν το μετάνιωσε.

Όταν ήταν εννέα ετών, ο Ντάνι Μάουντεν είχε την επιλογή να γίνει μέλος των ακαδημιών της Τσέλσι, της Τότεναμ και της Γουέστ Χαμ, ωστόσο είχε αποφασίσει να πάει στη Σαουθάμπτον.

Δεν εξελίχθηκε βέβαια σε κάτι αντίστοιχο του Ματ Λε Τισιέ, καθώς ένας άσχημος τραυματισμός στο γόνατο έβαλε τέλος στην καριέρα του Άγγλου πριν αυτή αρχίσει, σε ηλικία 16 ετών.

Αφού το όνειρο να γίνει ποδοσφαιριστής κατέρρευσε, ο Ντάνι δοκίμασε αρκετές δουλειές, μέχρι που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στις... αισθησιακές ταινίες. Αυτό ήταν! Ο Βρετανός βρήκε τη δουλειά που του ταίριαζε, με αποτέλεσμα να έχει παίξει μέχρι σήμερα σε πάνω από 600 ταινίες ερωτικού περιεχομένου και να έχει πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες στον λογαριασμό του.

Πλέον, στα 37 του, κατοικεί στο Λος Άντζελες, έχοντας δύο γάμους στο ενεργητικό του -αμφότερους με συμπρωταγωνίστριές του- αλλά και αρκετές υψηλές γνωριμίες από τον χώρο του θεάματος, όπως ο Βίνι Τζόουνς και ο Τζέισον Στέιθαμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x