Παράξενα

«Ο σύντροφός μου πληρώνει για τα πάντα, είμαι μία επένδυση γι' αυτόν»

Μία 27χρονη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της πληρώνει για όλα τα έξοδα του ζευγαριού επειδή εκείνη αποτελεί «επένδυση» γι' αυτόν.

Μία ιδιαίτερη... συμφωνία έχει κάνει ένα ζευγάρι που κατοικεί στην Αγγλία, με τον Εντ Ρέι να καλύπτει όλα τα έξοδα, δικά του και της κοπέλας του, καθώς η Χάνα Τσαν, με την οποία βρίσκεται σε σχέση, αποτελεί για εκείνον... επένδυση!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η 27χρονη, σύμφωνα με την οποία «ο Εντ πληρώνει για τα πάντα, από το νοίκι και τους λογαριασμούς μέχρι για τα νύχια μου και εγώ του το επιστρέφω με το να τον στηρίζω πάντοτε, να του δίνω επιχειρηματικές συμβουλές και να φροντίζω το σπίτι μας».

Ο 22χρονος επιχειρηματίας διέμενε στο Βανκούβερ αλλά γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με την Τσαν και αφού τη συνάντησε από κοντά, αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο για να είναι μαζί της.

«Για τον Εντ δεν έχουν σημασία τα χρήματα αλλά το να νιώθει ότι τον φροντίζουν και τον νοιάζονται. Με βλέπει σαν επένδυση και πλέον έχει φτάσει να βγάζει έως και τριπλάσια σε σχέση με το παρελθόν» αναφέρει επίσης η νεαρή, που, από την πλευρά της, εργάζεται για τρεις ώρες σε καθημερινή βάση, ως σύμβουλος...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x