TV

Βρισηίδα: «Ο Δάντης δεν θα κάνει τίποτα στον Σπύρο»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έλαβε διαβεβαίωση από τον Χρήστο Δάντη πως δεν θα κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα για όσα είπε για τη σχέση του με την Ασημίνα όσο ήταν στο Survivor.

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την επιστροφή τους από Survivor και την επιβεβαίωση πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, το 25χρονο μοντέλο δήλωσε ότι έλαβε διαβεβαίωση από τον Χρήστο Δάντη πως δεν θα κινηθεί νομικά κατά του 45χρονου φαρμακοποιού για όσα είπε για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου όσο ήταν στο Survivor.

«Έχω μιλήσει με τον Δάντη, έχουμε βρεθεί κιόλας. Μου είπε ότι “δεν θα κάνω τίποτα στον Σπύρο γιατί είναι σύντροφός σου”. Δεν θα κάνει τίποτα στον Σπύρο, ούτε ο Σπύρος στον Χρήστο. Αυτό έχει λήξει», ανέφερε.

Όσο για τη σχέση που συνεχίζουν πλέον εν Ελλάδα με τον Σπύρο Μαρτίκα, είπε: «Πήγαμε πρώτα για φαγητό με τους γονείς μου και μετά βγήκαμε για ποτό. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα του, δεν είπα “τι ωραίος γκόμενος” και όρμησα. Δεν υπάρχει αυτό», τόνισε.

Ο δε σύντροφός της είπε χαριτολογώντας: «Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται! Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x