TV

Δανδουλάκη: «Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα λέει ο Χρήστος Πολίτης»

Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε σε όσα είπε για εκείνη (και όχι μόνο) ο Χρήστος Πολίτης.

Μετά τις... βολές του «Γιάγκου» κατά της «Βίρνας Δράκου», ήρθε η ώρα της απάντησης. Η Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και μίλησε στη Φαίη Σκορδά εκτός των άλλων και για όσα ανέφερε εναντίον της ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής της στη «Λάμψη», Χρήστος Πολίτης.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν πολύ πιο ακριβοπληρωμένη από τον ίδιο και πως επέλεξε να αποχωρήσει από τη σειρά παρά τη διαφορική συμφωνία που είχαν.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα απ' όλα αυτά που λέει. Χθες με ρωτούσαν όλοι αν έχω μαλώσει μαζί του. Και να με βασανίσεις τώρα, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο Πολίτη. Ήταν πολύ αρνητικός σε όλη του τη συνέντευξη. Όσο μεγαλώνουν κάποιοι άνθρωποι κρατάνε μόνο τα αρνητικά και αυτό τους βασανίζει. Δεν έχω καμία λύπη πάντως απέναντί του. Του στέλνω όσο φως έχει η ψυχή μου», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει κανένας ηθοποιός να λέει ότι έκανε κάτι για τα λεφτά. Ό,τι δουλειά έκανα την τίμησα και με τιμούσε. Πάμε μπροστά μόνο με αγάπη».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x