Gossip

Διάσημη πορνοστάρ αποκαλύπτει πως είχε κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας

Η Λάνα Ρόουντς εξομολογήθηκε τη μάχη της με την κατάθλιψη, την οποία αποδίδει στη σκληρή βιομηχανία του πορνό.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το πόσο πολύ τραυμάτισε την ψυχή της η ενασχόλησή της με τη βιομηχανία του πορνό έκανε η Λάνα Ρόουντς. Η διάσημη πορνοστάρ, μπορεί να έμεινε για λίγο στο χώρο, ωστόσο σε podcast μίλησε για το πόσο αρνητικές επιπτώσεις είχε πάνω της αυτή η σύντιομη καριέρα.

«Η καριέρα μου στο πορνό είναι μία ισόβια καταδίκη», ανέφερε η 24χρονη, κατά κόσμον Αμάρα Μαπλ, που πλέον απασχολείται ως influencer έχοντας περίπου 15 εκατομμύρια followers.

«Υπάρχουν φίλες μου που έχασαν τις αισθήσεις τους στα γυρίσματα. Συμβαίνουν τρελά πράγματα που σημαδεύουν τα σώματα των ανθρώπων για πάντα», περιγράφει η Ρόουντς και παρά το γεγονός ότι δηλώνει πως δεν έχει υποστεί τέτοια τραύματα, «πνευματικά έχω τραυματιστεί».

«Έκανα ό,τι μου έλεγαν γιατί ήθελα να είναι χαρούμενοι οι παραγωγοί και οι fans. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τα κορίτσια και έτσι πολύ γρήγορα ένιωθα ότι πέθαινα μέσα μου», εξομολογείται.

«Δεν λέω ότι κάθε σκηνή που έκανα ήταν φρικτή. Αλλά ήταν αρκετές για να κάνουν τη ζημιά. Μία σκηνή με κάποιον πολύ μεγαλύτερο ή η πίεση να κάνω κάτι που ήταν πολύ ακραίο... Αυτός είναι ο λόγος που εγκατέλειψα τη βιομηχανία», συνεχίζει.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x