Τεχνολογία

Διέρρευσαν πληροφορίες για τα Windows 9

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τα γερμανικά sites Computer Base και WinFuture μία σειρά από screenshots των Windows 9, τα οποία μας δίνουν μία ιδέα από τις αλλαγές που ετοιμάζει η Microsoft.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τα γερμανικά sites Computer Base και WinFuture μία σειρά από screenshots των Windows 9, τα οποία μας δίνουν μία ιδέα από τις αλλαγές που ετοιμάζει η Microsoft στο νέο της λειτουργικό.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από ιστοσελίδες του εξωτερικού, οι παρακάτω εικόνες προέρχονται από την "Technical Preview” έκδοση του λειτουργικού, η οποία αναμένεται να διατεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες (πιθανόν στις αρχές του επόμενου μήνα).

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς, είναι το νέο μενού έναρξης, καθώς και κάποιες προφανείς αλλαγές στη γραμμή εργασιών των Windows.

Αρχικά, υπάρχει ένα νέο εικονίδιο αναζήτησης δίπλα από το πλήκτρο έναρξης στη γραμμή εργασιών, ενώ την εμφάνιση του κάνει ένα πλήκτρο για τις εικονικές επιφάνειες εργασίας και το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν εναλλαγή μεταξύ των virtualized περιοχών (της επιφάνειας εργασίας).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x