Τεχνολογία

Διέρρευσαν τα specs και οι φωτογραφίες του HTC M9

Ακολουθώντας κατά… γράμμα τη διαδικασία διαρροής πληροφοριών της HTC, η αγορά έφερε στο προσκήνιο στοιχεία και εικόνες από το HTC M9, το φετινό σημαντικό μοντέλο της γνωστής εταιρείας.

Ακολουθώντας κατά… γράμμα τη διαδικασία διαρροής πληροφοριών πριν την μεγάλη αποκάλυψη συσκευών της HTC, η αγορά έφερε στο προσκήνιο στοιχεία και εικόνες από το HTC M9, το φετινό σημαντικό μοντέλο της γνωστής εταιρείας.

Η αποκάλυψή του ήταν προγραμματισμένη να γίνει πριν ανοίξουν οι πύλες του Mobile World Congress (την επόμενη εβδομάδα), ωστόσο η ιστοσελίδα MobileGeeks έφερε αρκετά στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνεται η ονομασία HTC M9, ενώ η τιμή που θα διατίθεται στην αγορά της Γερμανίας (και της Ευρώπης) ξεκινάει από τα €749. Στα έγγραφα που διέρρευσαν φαίνονται και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, στο εσωτερικό της οποίας συναντάμε έναν octa-core Snapdragon 810 στα 2GHz, 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω microSD καρτών).

H UltraPixel camera μεταφέρθηκε στο μπροστινό τμήμα της συσκευής, ενώ στο πίσω συναντάμε πλέον μία με αισθητήρα 20MP και ένα module που εξέχει ελάχιστα από το σώμα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x