TV

Δικηγόρος Αλεξανδράκη: «Κι αλήθεια να ήταν δεν αναφέρουμε ονόματα»

Τι είπε ο δικηγόρος της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ για το δημοσίευμα περί απόπειρας αυτοκτονίας του μοντέλου. Δεν θα κάνει μήνυση στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο δικηγόρος της Δήμητρας Αλεξανδράκη μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πως η πελάτισσά του δε θα προχωρήσει σε μήνυση κατά της Σίσσυς Χρηστίδου για την αναπαραγωγή δημοσιεύματος που ανέφερε πως το μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Η Δήμητρα είναι καλά. Μετά το αρχικό σοκ προσπάθησε να καθησυχάσει τους συγγενείς της. Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ήταν αβάσιμο. Κι αλήθεια να ήταν δεν αναφέρουμε ονόματα, είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Η αρχική μας πρόθεση είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση και αξίωση αποζημίωσης», ανέφερε ο Λ. Σιδηρόπουλος.

Το μοντέλο εξέφρασε την οργή της χθες για το δημοσίευμα και την αναπαραγωγή του από αρκετά Μέσα προαναγγέλλοντας μηνύσεις. «Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα, με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μία μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες, δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς. Ξεφτίλες!», ανέφερε σε Instastories.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x