Παράξενα

Έδιωξε τον άντρα της από την αίθουσα τοκετού όταν έκανε λόγο για «ορμονικό χάλι»

Μία γυναίκα μοιράστηκε στο Reddit το περιστατικό που την οδήγησε στο να διώξει τον άντρα της από την αίθουσα τοκετού όταν εκείνη γεννούσε.

Ένα πολύ ιδιαίτερο περιστατικό μοιράστηκε μία 32χρονη στο Reddit, λίγες ώρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Η γυναίκα εξήγησε πως βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού με τον σύζυγό της και μία μαία, η οποία έκανε ερωτήσεις στο ζευγάρι προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεχνιέται από τις επώδυνες συσπάσεις.

Όπως είπε, όταν η μαία τη ρώτησε αν ανυπομονεί να τελειώσει η εγκυμοσύνη της, απάντησε θετικά, καθώς ήταν μία δύσκολη περίοδος. Τότε, ο άντρας της είπε πως «κι εγώ, ήταν και για μένα δύσκολη περίοδος».

Η μαία προσπάθησε να αλλάξει το θέμα αλλά η ετοιμόγεννη κοπέλα ζήτησε εξηγήσεις από τον σύζυγό της, ο οποίος απάντησε πως «ανυπομονώ να έχω πίσω τη γυναίκα μου και να τελειώσει αυτό το ορμονικό χάλι».

Όπως λέει η νέα μητέρα, του ζήτησε να φύγει, αυτός αρχικά αρνήθηκε αλλά εν συνεχεία του φώναξε και αυτός την κατηγόρησε ότι τον κάνει να χάσει τη γέννα του παιδιού του.

Η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, ωστόσο όπως είπε την ώρα που έγραφε το κείμενο, ο άντρας της δεν είχε πάει ακόμα να τη δει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x