Παράξενα

Τύπος έφτιαξε συσκευή για στοματικό έρωτα με φωνητικές εντολές

Ένας πρωτοπόρος στον χώρο των ερωτικών βοηθημάτων δημιούργησε μία συσκευή που μιμείται τον στοματικό έρωτα και διαθέτει... φωνητικές εντολές.

Με πάνω από μιάμιση δεκαετία στον χώρο των ερωτικών βοηθημάτων, ο Brian Sloan αποτελεί πρωτοπόρο και έχει αρκετές πατέντες στο όνομά του.

Η τελευταία εξ αυτών, ακούει στο όνομα Autoblow AI+. Πρόκειται για μία συσκευή που απευθύνεται σε άντρες, καθώς μιμείται το στοματικό σεξ και διαθέτει, πλέον, λειτουργίες που ενεργοποιούνται με φωνητική εντολή αλλά και... βιβλιοθήκη όπου ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» περιεχόμενο και να το προσθέσει στην εμπειρία!

Όσον αφορά στις φωνητικές εντολές, περιλαμβάνει επιλογές όπως «ξεκίνα», «σταμάτα», «πιο γρήγορα» και... «τελείωσέ με».

Αναφορικά δε με το περιεχόμενο που μπορεί να γίνει download, το Autoblow AI+ συνδέεται με custom εφαρμογή και όχι με το Google Play ή το Apple Store, λόγω της μη δυνατότητας εισαγωγής εφαρμογών στις πλατφόρμες με ονομασίες που παραπέμπουν σε σεξουαλικές πράξεις.

«Αν το δεχτούμε, επαναφέρουμε ουσιαστικά το στίγμα που κουβαλά η φυσιολογική, σεξουαλική συμπεριφορά για την οποία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παλέψει προκειμένου να θεωρηθεί φυσιολογική, όπως είναι» σχολίασε ο δημιουργός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x