Παράξενα

Εγκρίθηκε κάψουλα-φέρετρο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας που δουλεύει με το ανοιγοκλείσιμο των ματιών!

Τη δυνατότητα να έχουν έναν ανώδυνο, ήρεμο και ελεγχόμενο θάνατο έδωσε σε όλους, ο Αυστραλός Φίλιπ Νίτσκε, δημιουργώντας μια κάψουλα-φέρετρο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας!

Έτοιμος να λανσάρει σε όλο τον κόσμο την πρώτη κάψουλα-φέρετρο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας που δουλεύει με το ανοιγοκλείσιμο των ματιών και οδηγεί σε θάνατο μέσω αερίων, είναι ο Αυστραλός ερευνητής!

Ο Dr Φίλιπ Νίτσκε, γνωστός ως «Dr Death», διευθυντής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Exit International, πάλευε εδώ και αρκετά χρόνια με μια πατέντα που θα δώσει την δυνατότητα σε χιλιάδες να έχουν εφόσον το επιθυμούν ένα ήσυχο και ανώδυνο τέλος και τελικά τα κατάφερε, αφού πήρε έγκριση στην Ελβετία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Independent, κάψουλα είναι εύκολη στη μεταφορά της με σκοπό να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο επιλέξει ο πελάτης (;), ενώ το μέσα κομμάτι της είναι αποσπώμενο για να χρησιμοποιηθεί ως φέρετρο.

«Το αέριο μπορεί να μην είναι ποτέ αποδεκτή μέθοδος υποβοηθούμενης αυτοκτονίας στην Ευρώπη λόγω των αρνητικών ερμηνειών από το Ολοκαύτωμα», σχολίασε ο Νίτσκε σχετικά με τα όσα... άκουσε και πρόσθεσε πως «ήταν ένα πολύ ακριβό έργο μέχρι στιγμής, αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x