TV

Ελευθερίου: «Πολλά σκηνικά με κλεψιές από Τζέιμς και Νίκο»

Η Ελευθερία Ελευθερίου τα έβαλε με τους πρώην συμπαίκτες της.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. Η Κύπρια τραγουδίστρια κατηγόρησε τους Τζέιμς και Νίκο για κλεψιές και «μαγειρέματα», υπερασπίστηκε τον Αλέξη Παππά τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, ενώ χαρακτήρισε καψούρη με τη Μαριαλένα τον Σάκη. Συνοπτικά είπε:

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω από μια καλή μου φίλη. Μου είχε δώσει το δικαίωμα να νιώθω ότι έχω μια ασφάλεια κοντά του. Δεν περίμενα ότι θα έλεγε πως τον φλερτάρω. Οι προθέσεις μου δεν ήταν πονηρές. Μου είπε αργότερα κι εκείνος πως το παρεξήγησε και πως δεν είχε πρόθεση να με προσβάλει. Δεν υπήρχε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ μας».

«Ο Αλέξης δεν παίζει στρατηγικά, οδηγεί τα πράγματα όπως εξελίσσεται το παιχνίδι. Θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον Τζέιμς, ίσως είναι ο λόγος που δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι».

«Με τη Νικόλ ήμασταν στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά. Έπρεπε να βγει κι εκείνη υποψήφια. Είχα δώσει πόντους την τελευταία εβδομάδα, ενώ εκείνη όχι».

«Ήταν αυθόρμητη κίνηση να πάω στο μπαούλο και μπορώ να πω ότι εκτέθηκα. Στο παρελθόν έγιναν πολλά σκηνικά με Τζέιμς και Νίκο, που αφορούν κλεψιές, και δεν είχα καμία εμπιστοσύνη. Ήταν οι άνθρωποι που είχαν ‘καθαρίσει’ τον Άγιο Δομίνικο. Μαγειρεύαμε με τον Αλέξη και τον Κρις, αφήναμε τις προμήθειες για δέκα λεπτά και είχαν εξαφανιστεί. Δεν ξέρω ποιος τις πήρε, αλλά κάποιος τις πήρε. Δεν τους είδα να το παίρνουν με τα μάτια μου, αλλά κάποιος από αυτούς πήρε το αλάτι».

«Είχαμε μια συζήτηση με την Μαριαλένα και μου είπε ‘δες αν έχουν πάρει κάτι’. Ήταν μια περιέργεια που είχαμε αν έχουν πάρει πράγματα από μας».

«Ο Τζέιμς παίζει στρατηγικά. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον Τζέιμς, του ‘πιπιλάει’ τα αυτιά. Μου φωνάζανε, με λέγανε χαζή, είχε πει και η Άννα-Μαρία πως δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. Μαγειρεύανε πολλά πράγματα. Λες και χαίρονταν που με βλέπανε να μην είμαι καλά. Η Άννα-Μαρία με ειρωνευόταν συνέχεια, μου έλεγε ψέματα».

«Πιστεύω πως ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Είναι αγαπημένοι, είναι μια σχέση ζωής».

«Η Μαριαλένα μού είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη. Φυσικά δεν μπορώ να το πω».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x