Gossip

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Οι άνδρες σκέφτονται με το… κάτω κεφάλι»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκανε μια δήλωση για τους άνδρες, που προκάλεσε σάλο και διάφορες αντιδράσεις.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι υποστήριξε πως οι άνδρες δεν σκέφτονται λογικά παρά… σεξουαλικά και αποκάλυψε πως σκέφτεται να προβεί σε κατάψυξη ωαρίων για να αποκτήσει δεύτερο παιδί μετά το διαζύγιό της.

«Θα ήθελα να αποκτήσω περισσότερα παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν θα βρω κάποιον με τον οποίο θα θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί. Όταν είπα σε μια φίλη μου πως χώρισα, μου είπε ‘μην ανησυχείς, οι άνδρες δεν θα έχουν πρόβλημα να βγουν μαζί σου επειδή είσαι μητέρα’. Και είδε δίκιο. Οι περισσότεροι άνδρες δεν σκέφτονται ότι θα ήταν πίεση γι’ αυτούς να γίνουν πατριοί. Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά οι άνδρες σκέφτονται με το… κάτω κεφάλι τους. Και δεν είναι τόσο προχωρημένο. Μια γυναίκα θα ήταν διστακτική να βγει με έναν άνδρα αν είχε δύο παιδιά. Όμως όχι οι άνδρες, δεν σκέφτονται έτσι», ανέφερε το 31χρονο μοντέλο/ηθοποιός.

«Είναι σημαντικό να έχεις σύζυγο, αλλά ξέρω αρκετές γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά και έχουν κάνει φανταστική δουλειά ως μητέρες. Και εμένα μου αρέσει που μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Δεν θα με φόβιζε, λοιπόν, να μείνω έγκυος και να μεγαλώσω ως ελεύθερη ένα ακόμη παιδί. Δεν λέω πως αυτό θα ήταν το ιδανικό, αλλά βλέπω ξεκάθαρα τον εαυτό μου να κάνω κατάψυξη ωαρίων για να προσφέρω ένα αδερφάκι στον γιο μου όταν πλησιάζω προς τα 40. Ο γάμος είναι δύσκολος και όταν μπαίνουν και παιδιά στην εξίσωση, γίνεται 1.000 φορές πιο δύσκολος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x