Games

Εμπορική επιτυχία το Tomb Raider

Όπως αποκάλυψε η Square Enix, οι πωλήσεις του multiplatform adventure game Tomb Raider που κυκλοφόρησε το 2013, έχουν ήδη ξεπεράσει τα 8.5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Όπως αποκάλυψε η Square Enix, οι πωλήσεις του multiplatform adventure game Tomb Raider που κυκλοφόρησε το 2013, σηματοδοτώντας την «επανεκκίνηση» της δημοφιλούς σειράς, έχουν ήδη ξεπεράσει τα 8.5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για το παιχνίδι της σειράς με τις καλύτερες πωλήσεις και όπως έγινε γνωστό στο συγκεκριμένο νούμερο περιέχονται επίσης οι πωλήσεις της Definitive Edition που κυκλοφόρησε πέρσι για PlayStation 4 και Xbox One. Επιπλέον, οι συνολικές πωλήσεις της σειράς ξεπέρασαν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα.

Με την ευκαιρία της επίτευξης αυτού του στόχου, ο επικεφαλής ανάπτυξης της Crystal Dynamics David Gallagher δήλωσε: «Το Tomb Raider εκτίναξε και επέκτεινε το μέγεθος της fan base, ωθώντας τη σειρά σε νέα επίπεδα. Οι καταπληκτικές πωλήσεις του τίτλου αποδεικνύουν την αγάπη των gamers. Όλοι οι άνθρωποι του studio είμαστε υπερήφανοι για το ότι επιτύχαμε με το παιχνίδι».

Το αναμενόμενο follow up, το Rise of the Tomb Raider, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox One και Xbox 360 στα τέλη του 2015.

Διαβάστε την παρουσίαση και δείτε ένα σχετικό video του Tomb Raider εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x