TV

Έτερος Εγώ: Ξεκινάει νέος κύκλος γυρισμάτων-Πότε θα έρθει στις οθόνες μας

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου του Έτερος Εγώ – Νέμεσις.

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει ο νέος κύκλος γυρισμάτων του Έτερος Εγώ, όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ενώ εκτίμησε πως θα προβληθεί τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο του 2022.

«Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το ‘Έτερος Εγώ – Νέμεσις’. Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα», λέει και συμπληρώνει:

«Ως πιτσιρικάς μου άρεσε πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ενοχικός με κάτι που τον κάνει να περνά καλά».

Όσον αφορά το γιατί η σειρά δεν μπήκε στο Netflix, ανέφερε πως: «Ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο Netflix. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες και δεν προχώρησε. Το Netflix ήθελε να έχει τη σειρά παγκόσμια ενώ η ελληνική πλατφόρμα ήθελε να το διαχειρίζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Είναι αστρονομικά το ποσά του Netflix. Όταν μου είπαν το μπάτζετ τους είπα ‘παιδιά μπορώ να το κάνω και με τα μισά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x