TV

Γαλακτερός: «Ο Σάκης βλέπει ερωτικά τη Μαριαλένα, για το αντίστροφο δεν ξέρω» (video)

Ο Παύλος Γαλακτερός μίλησε για όλα όσα έζησε στο Survivor.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor την περασμένη εβδομάδα έδωσε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο γιος του παλαίμαχου σπουδαίου μπασκετμπολίστα αναφέρθηκε στη σχέση Σάκη και Μαριαλένας, τη δική του με τη Νικολέτα, τον Τριαντάφυλλο και την επίδραση που είχε πάνω του ο Αλέξης, ενώ έδωσε εκτιμήσεις αλλά και… επιθυμίες για τελική τριάδα. Συνοπτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αποχώρησα».

«Ίσως η λέξη ανθρωποφαγία που είπα να ήταν σκληρή, αλλά ήταν κάτι που έβλεπα να γίνεται εκείνη την περίοδο».

«Ο Αλέξης επηρέαζε πάρα πολύ τον Τριαντάφυλλο. Με το που έφυγε έγινε άλλος άνθρωπος. Ήταν φωτεινός, σαν να είπε ‘έφυγε η αρρώστια από πάνω μου’. Όταν ήταν με τον Αλέξη ένιωσε ότι όλοι ήταν εναντίον του».

«Είδα τεράστια διαφορά στη Μαριαλένα από όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι. Έκανε κωλοτούμπα. Σίγουρα της μετέφερε πληροφορίες ο Σάκης από έξω».

«Μαζί ερωτικά δεν είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα. Κάτι ερωτικό μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι. Εγώ έβλεπα μια πολύ δεμένη σχέση, αλλά φιλικά. Υπήρχε τρελή χημεία. Ο Σάκης σίγουρα την βλέπει ερωτικά ακόμη. Για τη Μαριαλένα δεν ξέρω».

«Είχα ξεκαθαρίσει στην Μαριαλένα πως αν έβλεπα αυτά τα πράγματα στο παιχνίδι, δεν θα την περίμενα απέξω».

«Ο Ηλίας μού έδωσε ένα πολύ ωραίο κολιέ που έφτιαξε για να το δώσω στην κοπέλα του».

«Η Νικολέτα είναι ναζιάρα γυναίκα. Όταν την είδαμε να χορεύει είχαμε πάθει σοκ. Ήταν η κολλητή μου στο παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως θα γίνει κολλητή με την κοπέλα μου, τη Νεκταρία. Η Καρολίνα είναι πολύ καλή κοπέλα, μερικές φορές είναι οξύθυμη».

«Ποιους βλέπω στον τελικό; Τριαντάφυλλος, Ηλίας, Νίκος… Αν με ρωτάς τι θέλω, είναι πρώτα ο Ηλίας, μετά ο Κόρο και μετά ο Νίκος».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x