Gossip

Νοσηλεύεται στο «Δαφνί» ο Γαρδέλης - «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On Time» ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα στο «Δαφνί» για αυτοκτονικές τάσεις που παρουσίασε.

Στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Όπως αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα η εφημερίδα «On Time» ο γνωστός ηθοποιός παρουσίασε αυτοκτονικές τάσεις με αποτέλεσμα να αποφασίσει να ζητήσει βοήθειά και να νοσηλευτεί.

Πάντα με βάση τα όσα αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα, ο γνωστός ηθοποιός είναι αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα το οποίο του έχει προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα. Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, όπως αναφέρει.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο.», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x