Games

Ο Γιαμάλ δεν θα εμφανίζεται στο EA FC 24 λόγω... ηλικίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες της mundodeportivo, ο Λαμινέ Γιαμάλ, δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της Μπαρτσελόνα στο EA FC 24 λόγω της νεαρής του ηλικίας.

Μια τεράστια αλλαγή έχει ο χώρος των video games, αφού μετά την παύση της συνεργασίας της EA Sports με τη FIFA, το γνωστό βιντεοπαιχνίδι πήρε το όνομα EA Sports FC 24.

Τα ratings των παικτών έχουν γίνει γνωστά εδώ και μερικές ημέρες, με την ημερομηνία κυκλοφορίας να είναι προγραμματισμένη στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ από την Ισπανία έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας μια εξέλιξη που δεδομένα θα... συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, η mundodeportivo αναφέρει ότι το wonderkid της Μπαρτσελόνα, Λαμινέ Γιαμάλ, δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» στο EA Sports FC 24 λόγω... ηλικίας, αφού το βιντεοπαιχνίδι δεν περιλαμβάνει παίκτες κάτω των 17 ετών και o ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είναι ακόμη 16 ετών.

Όσον αφορά την πραγματική ζωή ο Γιαμάλ έχει αποκτήσει ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας του Τσάβι και μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν μετράει δυο ασίστ σε πέντε συμμετοχές σε 260' λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x