TV

Γκέντσογλου: «Δεν φανταζόμουν ότι θα έπαιζα με τον Ροναλντίνιο ούτε στα καλύτερά μου όνειρα»

Ο Σάββας Γκέντσογλου δεν πίστευε στα μάτια του ότι έπαιζε… αντίπαλος με τον Ροναλντίνιο στο Survivor.

Μια απίθανη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor, αλλά και τους τηλεθεατές του δημοφιλούς παιχνιδιού αφού ο Ροναλντίνιο συμμετείχε σε ένα παιχνίδι ποδοβόλεϊ ως συμπαίκτης του Ατζούν.

Ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, με τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος έχει κάνει ποδοσφαιρική καριέρα αγωνιζόμενος σε Ελλάδα, Κροατία, Κύπρο και Ιταλία να δηλώνει πως αυτό δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα!

«Ήθελα να κάνω λάθος για να πάμε στο Μαϊάμι, εντέλει δεν έκανα λάθος. Όταν ο κύριος Ατζούν είπε ότι θα παίξει με έναν φίλο του, ένιωθα το Μαϊάμι να έρχεται προς τα πάνω μας. Μόλις είδα τον Ροναλντίνιο το είδα να απομακρύνεται.

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Είναι κάτι που θα το λέμε για πάντα. Παίξαμε με τον Ροναλντίνιο, σαν να είμαστε φιλαράκια σε μία παραλία. Είναι κάτι το μαγικό. Έπαιζα τόσα χρόνια μπάλα, αυτό δεν μπόρεσα να το φανταστώ ούτε στα καλύτερά μου όνειρα.

Είναι το χαμογελαστό παιδί του ποδοσφαίρου και ήταν ακριβώς αυτό που είδαμε στο beach volley. Μπορεί να έπαιζε με 80.000 κόσμο, να έπαιζε τελικούς Champions League, Μουντιάλ και ήταν πάντα με το χαμόγελο. Απολάμβανε το ποδόσφαιρο και εμείς απολαμβάναμε αυτόν»
, είπε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x