Gossip

Γουάντα Νάρα: «Ο Ικάρντι δεν θέλει να δουλεύω, το θεωρεί περιττό - Τσακωνόμαστε συνεχώς για αυτό!»

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε τον λόγο με τον οποίο μαλώνει συνεχώς με τον σύντροφό της, Μάουρο Ικάρντι!

Τον τελευταίο χρόνο, η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα είχε περάσει από... σαράντα κύματα, ωστόσο, εδώ και λίγους μήνες, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, απολαμβάνοντας τη ζωή τους στην Κωνσταντινούπολη, όπου και αγωνίζεται ο Αργεντινός φορ με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η 37χρονη μάνατζερ του σύντροφού της, αλλά και μοντέλο στα social media, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο μαλώνει διαρκώς με τον 31χρονο διεθνή άσο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο Ικάρντι της κάνει... σκηνές για το ότι δουλεύει, με τον ποδοσφαιριστή να το θεωρεί περιττό, μιας και ο ίδιος μπορεί να καλύψει - και με το παραπάνω - τα έξοδα του ζεύγους!

Η ίδια πάντως δήλωσε πως δεν μπορεί να μην εργάζεται, αφού έτσι η ζωή της θα ήταν άδεια και απλώς θα περίμενε τον Ικάρντι στο σπίτι σαν μια... άλλη Πηνελόπη!


«Ο μεγαλύτερός καυγάς με τον Μάουρο είναι επειδή δουλεύω. Δηλαδή, θα ήθελε πολύ να μην το κάνω αυτό, πιστεύει ότι είναι περιττό. Κατά τη γνώμη μου, τον περιμένω όλη μέρα σε μια πόλη και σε ένα σπίτι όπου το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να πάω σε ένα κέντρο ομορφιάς ή σε ένα εμπορικό κέντρο. Θα ήταν μια πολύ άδεια ζωή αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x