Gossip

Η Γουάντα Νάρα δήλωσε πως ο χωρισμός με τον Ικάρντι είναι οριστικός

Η Γουάντα Νάρα απαντώντας σε ερωτήματα μέσω Instagram επιβεβαίωσε το τέλος του γάμου της με τον Μάουρο Ικάρντι.

Οριστικός (;) φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι. Η μάνατζερ του Αργεντινού φορ μπορεί να τον συνόδευσε στην Κωνσταντινούπολη όταν μεταγράφηκε στη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο δεν υπάρχει επανασύνδεση ανάμεσά τους. Την οριστική ρήξη επιβεβαίωσε η ίδια απαντώντας σε ερωτήματα μέσω Instagram

«Ήμασταν μαζί για εννιά χρόνια. Ήταν οδυνηρό για μένα να ζω αυτή τη στιγμή όμως δεδομένης της έκθεσής μου στη δημοσιότητα και τις συνεχείς φήμες στα ΜΜΕ, είναι προτιμότερο να το μαθαίνετε από μένα. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο και δεν πρόκειται να δώσω περαιτέρω λεπτομέρειες για τον χωρισμό. Παρακαλώ, σας ζητώ να το καταλάβετε και να το σεβαστείτε, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μας», ανέφερε.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν λίγους μήνες όταν διέρρευσε πως ο Ικάρντι είχε απιστήσει, ενώ αργότερα υπήρχαν φήμες πως η σύζυγός του τον «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα. Το καλοκαίρι το ζεύγος έκανε διακοπές μαζί και έδειχναν να τα έχουν ξαναβρεί, αλλά η εξέλιξη δεν ήταν ανάλογη.

Η Γουάντα Νάρα την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αργεντινή συμμετέχοντας σε ένα show που θυμίζει το Masked Singer.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x