Gossip

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε πως ο Οσβάλντο της την έπεσε ενώ ήταν παντρεμένη με τον Ικάρντι!

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού σόου στο οποίο συμμετέχει η Γουάντα Νάρα, αποκάλυψε μια... πικάντικη ιστορία με τον Πάμπλο Οσβάλντο, όταν ο Αργεντινός ήταν συμπαίκτης με τον Ικάρντι στην Ίντερ.

Η Γουάντα Νάρα έχει θελήσει με ποικίλους τρόπους να τραβήξει τα βλέμματα και τα σχόλια του κόσμου. Αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού σόου στο οποίο συμμετέχει, αναφέρθηκε σε μια ιστορία με τον Πάμπλο Οσβάλντο.

Το γνωστό μοντέλο συμμετέχει ως κριτής στο «Masked Singer» της Αργεντινής όταν αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία με τον Οσβάλντο, ο οποίος φέρεται να την είχε χτυπήσει. Η Γουάντα μάντεψε στο λάιβ σόου ότι ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα ήταν ο Οσβάλντο μιας και η στάση του ταίριαζε στον Αργεντινό, λέγοντας πως γνωρίζει επίσης ότι ο βετεράνος επιθετικός και πλέον τραγουδιστής σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα νέο άλμπουμ.

O άνθρωπος πίσω από τη μάσκα αρνήθηκε πως ήταν ο Οσβάλντο, με την Γουάντα Νάρα να παίρνει εκ νέου τον λόγο και να αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός της είχε… ριχτεί παρότι ήταν παντρεμένη με τον τότε συμπαίκτη του στην Ίντερ, Ικάρντι!

«Προσπάθησε να με γοητεύσει, μου την έπεσε μέσα σε ένα δωμάτιο VIP ενός γηπέδου. Δεν έπαιζε στο ματς καθώς ήταν τραυματίας και συναντηθήκαμε εκεί», ανέφερε η Νάρα. Λίγο αργότερα μέσα στη σεζόν (2014/15), πάντως, ο Οσβάλντο είχε μαλώσει άσχημα με τον Ικάρντι επειδή δεν του είχε πασάρει σε μια φάση, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως στα αποδυτήρια είχαν πιαστεί στα χέρια.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x