Παράξενα

Γυναίκα έβγαλε το στήθος της έξω σε αγώνα μπέιζμπολ και την πήραν σηκωτή

Μια γυναίκα σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ ήταν αρκετά χαρούμενη, μάλλον, με αποτέλεσμα να βγάλει το στήθος της έξω στο γήπεδο την ώρα που ταυτόχρονα χόρευε, με αποτέλεσμα η ασφάλεια την πετάξει εκτός.

Σε μεγάλης διάστασης επεισόδιο εξελίχθηκε η παρουσία μια γυναίκας σε αγώνα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, φάνηκε να είναι αρκετά χαρούμενη έως... μεθυσμένη θα λέγαμε με αποτέλεσμα να σηκωθεί στο κέντρο της κερκίδας και να αρχίσει να χορεύει.

Βέβαια, σε αυτό δεν έδωσε κανείς σημασία αλλά όταν το πήγε ένα βήμα παρακάτω, «κέρδισε» τα βλέμματα τόσο των οπαδών όσο και των security, αφού έβγαλε έξω το στήθος της και συνέχισε κανονικά τον χορό της.

Μόλις το αντιλήφθηκαν αυτό οι άνθρωποι της ασφάλειας, πήγαν στο σημείο και προσπάθησαν να την ηρεμήσουν. Η αλήθεια είναι όπως φαίνεται και στο βίντεο ότι δεν τους έδινε σημασία, με αποτέλεσμα να την πάρουν κυριολεκτικά σηκωτή, με εκείνη να ουρλιάζει.

Δείτε το βίντεο:

@mirzalps Reply to @chacho_559 part2 #fyp #dodger #dodgerstadium #drama #storytime #foryoupage ? original sound - Mirza Lisbeth Pineda

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x