Παράξενα

Γυναίκα έφτιαξε 30 fake profile για να πει ότι ο σύντροφός της την απειλούσε και τελικά μπήκε φυλακή

Στη φυλακή κατέληξε μια 20χρονη γυναίκα από τη Βρετανία, αφού για να κατηγορήσει τον πρώην σύντροφό της ότι την απειλούσε, έφτιαξε 30 fake profile στο Instagram και έστελνε μηνύματα στον εαυτό της.

Μια απίστευτη ιστορία από τη Βρετανία έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, με πρωταγωνίστρια μια 20χρονη γυναίκα και τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο προσπάθησε να εκδικηθεί επειδή την χώρισε, με έναν όχι και τόσο «έξυπνο» τρόπο, που την έστειλε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να δημιουργήσει περίπου 30 ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram με αντρικά ονόματα, έτσι ώστε να στέλνει… απειλητικά μηνύματα στον εαυτό της, θέλοντας να πείσει την αστυνομία στην οποία απευθύνθηκε, ότι το πρώην αγόρι της τους έβαλε για να την εκφοβίσει.

Ο νεαρός πέρασε τρομερά δύσκολες στιγμές, δεν μπορούσε να κοιμηθεί, παραιτήθηκε από την δουλειά του, φοβόταν να κυκλοφορήσει, όλα αυτά μέχρι οι αρχές να βρουν ότι τα προφίλ έγιναν από δύο IP που είχαν διεύθυνση το σπίτι της κοπέλας, που τελικά τιμωρήθηκε με 10 μήνες φυλακή και 10 χρόνια περιοριστικά μέτρα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x