Παράξενα

Γυναίκα παρίστανε την κατάκοιτη για 13 χρόνια και «έκλεψε» 700.000 ευρώ κάνοντας διακοπές

Με συνολική λεία τα 700.000 ευρώ, μια γυναίκα από την Αγγλία παρίστανε την κατάκοιτη για 13 χρόνια μέχρι να την πιάσουν και έκανε διακοπές στις ΗΠΑ.

Ζωή με όλες τις ανέσεις έκανε για περίπου 13 χρόνια μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, αν και ήταν μια χαρά στην υγεία της χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, κατάφερε να πείσει την αρμόδια επιτροπή γιατρών ότι είναι κατάκοιτη, με αποτέλεσμα να λαμβάνει τεράστια ποσά χρημάτων για τις «θεραπείες» της.

Αυτή, όχι μόνο δεν καθόταν… ήσυχη, αλλά έκανε συνεχώς διακοπές σε διάφορα σημεία του πλανήτη, αφού έτσι και αλλιώς όλοι νόμιζαν ότι βρισκόταν στο σπίτι της. Μάλιστα, έδινε και αρκετά από τα λεφτά στα δύο παιδιά της για ταξίδια σε μέρη όπως ο Καναδάς, όμως κάπου εκεί η κατάσταση περιπλέχτηκε από την υπερβολική σιγουριά της.

Ένα πρωί έκανε το λάθος να βγάλει βόλτα τον σκύλο της στην πίσω αυλή, όμως ένας γείτονας την είδε και έκανε καταγγελία. Μετά από μεγάλη έρευνα και αφού είχε «φάει» πάνω από 700.000 ευρώ, δικάστηκε και τελικά της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης περίπου πέντε χρόνων!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x