Μουσική

Η Avril Lavigne και ο Tyga επιβεβαιώνουν τη σχέση τους με ένα φιλί

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ερωτευμένοι, καθώς δεν κρύφτηκαν από τους φωτογράφους, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

ΗAvril Lavigne και ο Tyga επιβεβαίωσαν το φημολογούμενο ειδύλλιό τους κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η 38χρονη Avril Lavigne και ο 33χρονος ράπερ φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται και να κρατιούνται από το χέρι στο πάρτι Mugler x Hunter Schafer. Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ερωτευμένοι, καθώς δεν κρύφτηκαν από τους φωτογράφους, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Ενώ η Lavigne φαίνεται να απολαμβάνει τη διαμονή της στο πανέμορφο Παρίσι με τον νέο της αγαπημένο, η γαλλική πρωτεύουσα έχει σχέση και με τον πολύ πρόσφατο πρώην της, Mod Sun, καθώς αρραβωνιάστηκαν εκεί τον Μάρτιο του 2022.

Ο εκπρόσωπος της Lavigne επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους στο «Page Six» τον περασμένο μήνα, ο οποίος προφανώς αποτέλεσε έκπληξη για την τραγουδίστρια του «Karma».

Η απιστία δεν φέρεται να ήταν η αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με το «TMZ». Το πρώην ζευγάρι φέρεται να χώρισε εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό.

Πριν την Avril Lavigne, ο Mod Sun έβγαινε με δύο επίσης, διάσημες γυναίκες. Η πρώτη ήταν η Τανά Μόντζου, γνωστή YouTuber της Αμερικής και η δεύτερη ήταν η Μπέλα Θορν, η ηθοποιός της Disney, που παράτησε την υποκριτική για το OnlyFans. Η Avril Lavigne ήταν σε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο, Φίλιπ Σάροφιμ, με τον οποίο χώρισε το 2019. Έκτοτε, δεν είχε άλλη σοβαρή σχέση.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x