Gossip

Η «απάντηση» του Πικέ στις φήμες πως χώρισε την Σακίρα (pic)

Δείτε το σχόλιο του Πικέ στο Twitter, ύστερα από την φημολογία που έκανε το γύρο του κόσμου και τον ήθελε να χωρίζει με την Σακίρα.

Πολλά ακούστηκαν και ακόμα περισσότερα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες για την σχέση του Ζεράρδ Πικέ με την Σακίρα, με τις φήμες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται στα… χωρίσματα.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα ήθελαν την Κολομβιανή τραγουδίστρια να έχει ερωτευτεί τον τραγουδιστή Νίκι Τζαμ, με τον οποίο συνεργάστηκε στο τελευταίο της τραγούδι.

Redheads have more fun. On the set of Perro Fiel with @nickyjampr #Repost @nickyjampr ??? Aqui con @shakira ya terminando el video de #perrofiel.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις



Στη συνέχεια, κάποιοι θεώρησαν τον πανηγυρισμό του Πικέ στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Εσπανιόλ ως απάντηση στην… πρώην σύζυγό του, αφού φαίνεται να σχηματίζει ένα τεράστιο «Χ» και να υψώνει το μεσαίο δάκτυλο.

inner

Ωστόσο, ο διεθνής άσος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αφού ανήρτησε το νέο τραγούδι της Σακίρα στο Twitter και έγραψε… Boom!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x