Gossip

Η έγκυος Rihanna διαφημίζει στηθόδεσμο για θηλασμό

Η έγκυος Rihanna «ανέβασε» φωτογραφίες της που θηλάζει τον γιο της RZA διαφημίζοντας παράλληλα τη σειρά εσωρούχων της.

Η Rihanna μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη σειρά φωτογραφιών με τον εαυτό της να θηλάζει τον γιο της, RZA, ενώ φοράει ένα μαύρο σουτιέν εγκυμοσύνης από το brand ρούχων της, Savage x Fenty. Καθώς θήλαζε το αγοράκι της, η 35χρονη σούπερ σταρ έδειχνε ευτυχισμένη, το ίδιο και ο μικρός «μπόμπιρας». Στις εικόνες, η τραγουδίστρια του «Umbrella», η οποία περιμένει αυτή τη στιγμή το δεύτερο παιδί της, κοίταζε τον γιο της καθώς ήταν ξαπλωμένος.

Η Rihanna γέννησε τον RZA τον Μάιο του 2022. Νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε τα συναρπαστικά νέα ότι ήταν έγκυος και πάλι και το ζευγάρι σύντομα θα υποδεχόταν το δεύτερο παιδί του. Η τραγουδίστρια έκανε την ιδιαίτερη ανακοίνωση στο Super Bowl LVII Halftime Show τον Φεβρουάριο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, που έχει προταθεί πέντε φορές για Emmy, αποκάλυψε και χάιδεψε την κοιλιά της μέσα σε ένα κολλητό κόκκινο κοστούμι. Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε αργότερα τα νέα για το μωρό στο «The Hollywood Reporter». Το ζευγάρι ήταν μακροχρόνιοι φίλοι, από τότε που ο Rocky συνόδευσε τη Rihanna στην περιοδεία της «Diamond Tour», το 2013.

Σχεδόν επτά χρόνια αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ειδύλλιο, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει και η σχέση τους επισημοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2020. Η σταρ του «Love On The Brain» έχει δηλώσει ότι θέλει τρία ή τέσσερα παιδιά σε συνέντευξή της στη βρετανική «Vogue» το 2020.







Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x