TV

«Η Ελλάδα ψηφίζει»: Το guessing συνεχίζεται δυναμικά

«Η Ελλάδα ψηφίζει», κάθε Σάββατο, στις 21.00!

Και αυτό το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 21.00, η μεγάλη παρέα του «Η Ελλάδα ψηφίζει» έχει ραντεβού με τους τηλεθεατές. Δύο νέες ομάδες έρχονται στο πλατό διεκδικώντας έως και 35.000 ευρώ και το guessing συνεχίζεται δυναμικά!

Μία οικογένεια θα αναμετρηθεί με μία παρέα φοιτητών. Ποιοι θα καταφέρουν να κάνουν τη διαφορά και να φτάσουν στον τελικό;

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος θα μας υποδεχτούν στο προτελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, έτοιμοι να μας θέσουν τα πιο δύσκολα διλήμματα:

Θα έκανες παιδί με δότη σπέρματος; Ναι / Όχι
Ποια κρίση μας άφησε περισσότερες πληγές; Η οικονομική / Η πανδημία

Όλες οι απαντήσεις μπορούν να θεωρηθούν σωστές, οι ομάδες όμως πρέπει να εντοπίσουν ποια είναι εκείνη που συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλη της πιο μεγάλης παρέας, τότε μπείτε στο ielladapsifizei.gr , κατεβάστε την εφαρμογή, ψηφίστε και διεκδικήστε πλούσια δώρα!

Δείτε το τρέιλερ:


Sneak preview στις ερωτήσεις:



Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x