Η Ντιλέτα Λεότα είναι ίσως η πιο γνωστή παρουσιάστρια ποδοσφαιρικής εκπομπής παγκοσμίως. Όμως η όμορφη Ιταλίδα δέχεται σκληρή κριτική από κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις για το άθλημα και πως επελέγη στον συγκεκριμένο ρόλο αποκλειστικά λόγω της εμφάνισής της.
«Η εικόνα είναι σημαντική, αλλά η προετοιμασία είναι το ίδιο ή και περισσότερο. Πάντα εστίαζα στην αγάπη μου για τη δουλειά μου και ήμουν επαγγελματίας. Πέρα από το αστικό και ποινικό δίκαιο που διάβασα στο πανεπιστήμιο (σ.σ. έχει πτυχίο νομικής), έχω στο σπίτι και πολλά βιβλία για το ποδόσφαιρο. Έχω διαβάσει πολύ και συνεχίζω να διαβάζω και θεωρώ πως έχω εντυπωσιάσει όχι μόνο με την εμφάνισή μου, αλλά και με την ουσία της δουλειάς μου», τόνισε.
Όσο για το γεγονός ότι ο σύντροφός της, Λόρις Κάριους, αγωνίζεται στη Γερμανία; «Δεν είναι δύσκολο… Είναι μια πρόκληση, γιατί υπάρχει απόσταση και χρειάζεται να έχεις υπομονή. Όμως η αγάπη μάς ενώνει. Θα ήταν ωραίο, πάντως, κάποια στιγμή να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ιταλίας», ανέφερε η Λεότα, που έχει αποκτήσει και ένα παιδί με τον Γερμανό τερματοφύλακα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






